T. 933 869 802 - 645 959 764

Menú de Nadal, Sant Esteve i Any Nou

Per a picar

Amanida de rap allagostat amb base de patata, alvocat i maionesa al pebre vermell

Tataki de magret d'ànec amb chutney de peres a la francesa amb reducció de vi negre i mel

Taula de delícies nadalenques, amb pernil ibèric, salmó fumat i formatges variats

Segon a escollir

Cuixa de xai al forn a l'estil tradicional amb cebes tendres platet i la seva salsa

Mitjana de vedella a la brasa amb parmentier de patata al parmesà, carxofes fregides i ratlladura de foie

Arròs caldós de llamàntol

Suprema de bacallà al forn amb base de favetes saltejades amb gambes i la seva salsa

Beguda, pa, postres, cafè, torrons i copa de cava


Al restaurant

42,00 €

I.V.A. inclòs


Per emportar

35,00 €

I.V.A. inclòs

Migdies, de dimarts a diumenge, obert de 13.00 a 16.00 h
Nits, de dijous a dissabte, obert de 20.30 a 22.45 h.
El servei take-away es pot demanar des de les 20.00 h.
© 2012-2021 Milano Java S.L.
Lloc web creat per 08921 Solucions Creatives