Menú de Nadal, Sant Esteve i Any Nou

44,00 iva incl.  

Per a picar:

  • Amanida de tartar de salmó, alvocat, tomàquet, poma i magrana a l'aroma de vainilla
  • Saltat de favetes amb carbassa, pernil de gla i llagostins
  • Canelons d'espinacs, botifarró negre, ceba caramel·litzada i formatge de cabra amb fruita seca
  • Delícies de calamar amb base d'arròs negre i salsa de gambots

Segons a estriar entre:

  • Suquet de rap amb musclos i cloïsses
  • Llom de bacallà al forn amb romesco, seques i calçots
  • Filet de vedella a la brasa amb bolets, salsa de foie i reducció de Pedro Ximénez
  • Cuixa de xai al forn a l'estil tradicional amb patata, cebetes i prunes

Postres:

Carpaccio de pinya amb gelat de coco i caramel

Dolç de torró amb crema cremada i xocolata

---

Celler, aigua, pa i cafè.

Copa de cava i dolços de nadal.