Menú de Nadal, Sant Esteve i Any Nou

42,0 iva incl.

Per a picar:

  • Amanida de salmó fumat, alvocat y formatge cremós al fonoll amb torradetes, ceba vermella i cibulet
  • Canaló casolà de trinxat de la Cerdanya amb parmentier de butifarró negre
  • Saltat de calamar i gambetes amb favetes i salsa de carabiners
  • Rissotto d'ànec i foie amb peres caramel·litzades

Segons a estriar entre:

  • “Chuletón” de vedella de Girona a la brasa amb salsa de pebre o de parmesà
  • Filets de llobarro desespinats a la graella amb espinacs saltades amb pernil de gla i pinyons i delícia de crema de pernil
  • Cuixa de xai al forn a l'estil tradicional amb patates i cebetes
  • Suquet de rap amb cloïsses i musclos

Postres:

Brownie de xocolata i nous amb gelat de vainilla

Gelat de torró amb crema catalana cremada i caramel

---

Beguda, pa i cafè.

Copa de cava i dolços de Nadal.