Menú  degustació

Divendres i dissabte nit

19,50 € (iva inclòs)

15 i 16 de setembre


Amanida de tonyina confitada a baixa temperatura amb ceba vermella i vinagreta de tèperes
Ensalada de atún confitado a baja temperatura con cebolla roja y vinagreta de alcaparras

Pa de coca de butifarró amb ceba al forn i gratinat amb formatge de cabra
Pan de coca de morcilla de cebolla al horno y gratinada con queso de cabra

Magret d'ànec a la graella amb salsa de codony i peres
Magret de pato a la plancha con salsa de membrillo y peras

Suprema de bacallà glasejat amb musel.lina d'ametlles
Suprema de bacalao glaseado con musel.lina de almendras

Tarta de mousse de mascarpone
Tarta de mousse de mascarpone

Roques de xocolata negre i cereals amb gelat de vainilla
Rocas de chocolate negro y cereales con helado de vainilla

Beguda i pa amb tomàquet.

Gin tonic o mojito.