Menú  degustació

Divendres i dissabte nit

19,95 € (iva inclòs)

20 i 21 d'abril


Amanida gega amb formatge feta, tomàquet, olives i cogombre amb salsa sasiki
Ensalada griega con queso feta, tomate, olivas, pepino y salsa sasiki

Patata farcida de carn a la bolognesa amb toque picant i gratinada amb beixamel
Patata rellena de carne a la boloñesa con toque picante y gratinada con bechamel

Hamburguesa casolana amb bacó,  amanida cruixent de col i pa de pita
Hamburguesa casera con beacon, ensalada crujiente de col y pan de pita

Calamarcets saltats a la graella amb picada d'all i julivert i base de pasta negra
lamarcitos salteados a la planca con picada de ajo y perejil y base de pasta negra

Brownie de xocolata negre i nous amb gelat de vainilla
Brownie de xchocolate negro y nueces con helado de vainilla

Mousse de iogurt amb maduixes naturals
Mousse de yogurt con fresas naturales

Beguda i pa amb tomàquet.

Gin tonic o mojito.