Menú  degustació

Divendres i dissabte nit

19,95 € (iva inclòs)

14 i 15 de desembre


Amanida de salmó fumat amb quinoa, panses, cogombre i salsa sasiki
Ensalada de salmón ahumado con quinoa, pasas, pepino y salsa sasiki

Natxos a la bolognesa amb guacamole i salsa de formatge xeddar
Nachos a la bolognesa con guacamole y salsa de queso cheddar

Suprema de bacallà amb confitura de ceba i pluja de butifarró negre
Suprema de bacalao con mermelada de cebolla y lluvia de morcilla

Ploma de porc de gla a la brasa amb salsa brava casolana i patates
Pluma de cerdo ibérico a la brasa con salsa brava casera y patatas

Brownie de xocolata i nous amb gelat de vainilla
Brownie de chocolate y nueces con helado de café

Coca de pasta de full farcida de crema catalana
Coca de hojaldre rellena de crema catalana

Beguda i pa amb tomàquet.

Gin tonic o mojito.