Menú  degustació

Divendres i dissabte nit

19,95 € (iva inclòs)

3 i 4 d'agost


Amanida freda de formatge de cabra amb mel, kikos, pebrot escal.livat, crostons i crispi de ceba
Ensalada fría de queso de cabra con miel, kikos, pimiento escalivado, picatostes y crispy de cebolla

Pasta amb salsa de foie i peres
Pasta con salsa de foie y peras

Tataki de tonyina semiplanxat amb guacamole casolà i totopos
Tataki de atún semiplanchado con guacamole casero y totopos

Escalopines de vedella farcits de pernil i parmesà i la seva crema
Escalopines de ternera rellenos de jamón y parmesano con su crema

Profiteroles farcides de nata amb crema catalana i canyella
Profiteroles rellenos de nata y crema catalana con canela

Bombons de xocolata amb gelat de vainilla
Bombones de chocolate con helado de vainilla

Beguda i pa amb tomàquet.

Gin tonic o mojito.