Menú  degustació

Divendres i dissabte nit

19,95 € (iva inclòs)

19 i 20 d'octubre


Musclos amb el seu sofregit i glasejats amb musel.lina d'all
Mejillones con su sofrito y glaseados con muselina de ajo

Natxos amb salsa bolognesa, guacamole i salsa de xedar
Nachos con salsa bolognesa, guacamole y salsa chedar

Fagottis de pasta fresca casolana farcits de peres i formatge a la Alfredo
Fagottis de pasta fresca casera rellenos de peras y queso a la Alfredo

Magret d'ànec a la graella amb reducció d'Oporto i parmentier de patata
Magret de pato a la plancha con reducción de Oporto y parmentier de patata

Brownie de xocolata i nous amb gelat de vainilla
Brownie de chocolate y nueces con helado de vainilla

Pannacotta de coco
Pannacotta de coco

Beguda i pa amb tomàquet.

Gin tonic o mojito.