Menú  degustació

Divendres i dissabte nit

19,95 € (iva inclòs)

21 i 22 de setembre


Amanida de saquets de pasta filo farcits de formatge de cabra amb reducció de fruita vermella
Ensalada de saquitos de pasta filo rellenos de queso de cabra con reducción de frutos rojos

Hummus de cigrons amb torradetes i guacamole casolà amb nachos
Hummus de garbanzos con tostaditas y guacamole casero con nachos

Tagliatta de vedella a la graella amb herbes de Provença, ruca i encenalls de parmesà
Tagliatta de ternera a la plancha con hierbas de Provenza, rúcula y láminas de parmesano

Saltat de calamarcets al wok amb salsa de coco i curri
Salteado de calamarcitos al wok con salsa de coco y curry

Cheesecake amb base de galeta i gelat de maduixa
Cheesecake con base de galleta y helado de fresa

Roques de xocolata negra i cereals
Rocas de chocolate negro y cereales

Beguda i pa amb tomàquet.

Gin tonic o mojito.