Menú  degustació

Divendres i dissabte nit

19,95 € (iva inclòs)

25 i 26 de maig


Pasta a la crema de pernil de gla amb encenalls de parmesà
Pasta a la crema de jamón ibérico con láminas de parmesano

Focaccia de salmó, fumat amb formatge cremós, alvocat, espinacs frescos, tomàquets i oli d'ànet
Focaccia de salmón ahumado con queso cremoso, aguacate, espinacas frescas, tomates y aceite de eneldo

Suprema de bacallà al forn amb confitura de ceba i pluja de butifarró negre
Suprema de bacalao al horno con mermelada de cebolla y lluvia de morcilla

Pollastre especiat a l'estil tandoori amb base de cous-cous de verduretes
Pollo especiado al estilo tandoori con base de cous-cous de verduritas

Pannacotta de coco
Pannacotta de coco

Brownie de xocolata i nous amb gelat de Ferrero Rocher
Brownie de chocolate y nueces con helado de Ferrero Rocher

Beguda i pa amb tomàquet.

Gin tonic o mojito.