Menú 22-04-2018

DILLUNS TANCAT PER DESCANS DEL PERSONAL

19,00 € iva incl.  

Primers:
Primeros:

Amanida grega amb formatge feta, daus de tomàquet, olives i salsa sasiki de iogurt
Ensalada griega con queso feta, dados de tomate, olivas y salsa sasiki de yogurt

Patates farcides de carn amb toque picant(suau) amb la seva beixamel
Patatas rellenas de carne con toque picante(suave) con su bechamel

Gran escal.livada del Milano
Gran escalivada del Milano

Rissotto cremós de bolets
Rissotto cremoso de setas

Fagotti de pasta fresca farcits de peres i formatge amb salsa Alfredo de pernil y parmesano
Fagotti de pasta fresca rellenos de peras y queso con salsa Alfredo de jamón y parmesano

Segons:
Segundos:

Suprema de bacallà al forn glasejada amb musel.lina d'alls tendres
Suprema de bacalao al horno glaseada con muselina de ajos tiernos

Peus de porc gratinats amb fruita seca
Pies de cerdo gratinados a los frutos secos

Filets d'orada desespinats a la graella amb calamars saltats i romesco
Filetes de dorada desespinados a la plancha con calamarcitos salteados y romesco

Tagliatta de vacío de vedella a la brasa amb herbes de Provença, base d'arrós i amanida de cols
Tagliatta de vacío de ternera a la brasa con hierbas de Provenza, base de arroz y ensalada de coles

Llenguado a la marinera amb cloïsses i gamba
Lenguado a la marinera con almejas y gamba

 

Pan, agua o vino o refrescos, postre o café.
De dilluns a divendres, mig menú 7,90 €
De lunes a viernes, medio menú 7,90 €